3v3 Super Series

SUPER SERIES VIIHDYTTI TURUN PERJANTAI-ILTAA

Super Seriesin ensimmäinen turnaus iskettiin perjantaina Turun kuumassa elokuisessa illassa. Gatorade Centerin jäällä esiintyneet TPS, HIFK, Ilves sekä Tappara tarjosivat yleisölle modernia kiekkoviihdettä läpi illan.

Ilta käynnistyi TPS:n ja Tapparan kohtaamisella. Turkulaiset johtivat ottelua jo 2–0, mutta tamperelaiset tulivat tasoihin. Avausottelu venyi lopulta voittolaukauskilpailuun saakka, jonka hoiti itselleen lopulta TPS.

Tämän jälkeen areenalle iskivät HIFK ja Ilves. Tässäkin otteluparissa edettiin tasaisen taitavissa tunnelmissa, mutta kuitenkin lopulta helsinkiläisten eduksi numeroin 2–1.

TPS ja HIFK kohtasivat puolestaan perjantain kolmannessa ottelussa. Kahden suuren taisto tarjosi peräti kuusi pelitilannemaalia, eli juurikin sitä, jota SuperSeries-turnaukselta voidaan ihan luvan kanssa odottaa. Helsinkiläisille tästä väännöstä voitto lopulta numeroin 4–3 voittolaukauskilpailun jälkeen.

Tampereen paikallinen välienselvittely illan neljännessä ottelussa oli Tapparan kannalta mukavampi kokemus. Kirvesrinnat kaatoivat Ilveksen numeroin 4–2.

Illan viimeisenä ottelun ja Turun turnauksen huipennuksen löivät pöytään TPS ja Ilves. Varsinaisen huipennuksen pelillisestä toteutuksesta vastasi kuitenkin TPS. Loppulukemat kirjattiin isännille peräti 7–1.

Super Seriesin toinen turnauskokonaisuus järjestetään Tampereella ensi viikon torstaina ja perjantaina. Tuolloin turnaustunnelmaan liittyy mukaan myös Oulun Kärpät.

Lisää 3v3 Super Series